Печат върху текстил

Директният печат e един добър избор за печат на памучни материи и материали като: тениски, потници, суитчери, калъфки, детски бодита и др. При този вид технология, принтерът впръсква мастило директно в материята.

Основни характеристики
тениски, потници, суитчери, калъфки детски бодита и др.
впръсква мастило директно в материята
дълготраен и високоустойчив на пране печат
не избелява, не се напуква или отлепва
бели и светли, черни и цветни материи
професионален краен резултат с фотографско качество
усещане за мекота и гъвкавост
Описание

Директен печат
Директният печат(DTG печат) e един добър избор за печат на памучни материи и материали като: тениски, потници, суитчери, калъфки, детски бодита и др. При този вид технология, принтерът впръсква мастило директно в материята, след което се изпича на висока температура и по този начин запечатва изображението по тъканите на текстила . Печата става дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква или отлепва . Може да се прилага , както на бели и светли, така и на черни и цветни материи. Възможност за професионален краен резултат с фотографско качество. При допир, продукта запазва усещането за мекота и гъвкавост. При този вид услуга, може да се отпечатават, както единични бройки, така и малки и големи тиражи. Работим с налични текстилни продукти, както и с материали на клиента.

 

Трансферен печат
Предлагаме също всякакъв вид термо-трансферни щампи, които са добро решение за по- плътни материи и такива които не са с високо съдържание на памук.

 

DTF печат
DTF печат е нова технология с подобрена издръжливост на мастилата и лепилото. Идеален за работно облекло като гащеризони, якета, шапки, облекло за фитнес и колоездене. Не се напуква като ситопечат, което означава, че има много меко усещане при допир, поради използваното мастило на водна основа.

    Свържи се с нас