Проджект студио, кой са

Project Studio Русе – Кои сме ние?

Project Studio Русе е мястото, където всяка ваша идея и всеки ваш спомен може да придобие физически облик. В следващите редове на тази публикация ще ви разкажем малко повече за нас, за нашата основна мисия, цели и идеи.

Нашата МИСИЯ

Нека започнем с това, че Project Studio е повече от онлайн магазин. Project Studio е мост между вашите мечти и реалността, между миналото и настоящето. Вярваме, че всеки един момент е уникален и заслужава да бъде отбелязан. Именно, това е и нашата мисия, да създаваме не просто продукти, а да създаваме емоция за вас и вашите близки.

Нашите ЦЕЛИ

Поръчката на персонализиран подарък е коренно различна от поръчката на обикновен подарък в интернет, затова разчитайте на нас. В Project Studio имаме солиден опит зад гърба си – вече 24 години, така че можем да ви помогнем в избора и изработката на перфектния подарък. Предлагаме разнообразни модели, както и възможност всеки сам да изрази себе си, чрез нашите дизайни и да намери перфектните оригинални подаръци за близките си хора.

Нашата МОТИВАЦИЯ

В основата на нашата мотивация през всички изминали години работа винаги е било желанието ни да правим нещо полезно, нещо различно и актуално към бързо променящата се обстановка в света на модата и подаръците. Тук има за всекиго по нещо. Това е и причината да предлагаме изключително голям спектър от услуги, дизайни, разнообразни удобни дрехи и подаръци за мъже, жени и всички специални случаи като Свети Валентин, 8-ми март, рожденни дни и още много.

Нашите ПРОДУКТИ

Предлагаме изключително голямо разнообразие от продукти свързани с облекло – мъжки тениски, дамски тениски, детски тениски, комплекти за двойки, шевицибродирани или с печат, суитчери, бебешки бодита. При нас можете да намерите също подаръци за различни поводи, свързани например с дома (възглавници, чаши, книгоразделители и ключодържатели със снимка) или за отбелязване празници (именни дни, рожденни дни, Коледа, 8-ми март и т.н.).  В нашия онлайн магазин за персонализирани подаръци всеки клиент може да открие идеалния подарък за всеки близък човек благодарение на разнообразието от тематики, които покриваме. Има за всекиго по нещо, а ако не – свържете се с нас и ние ще ви го изработим. Нестандартни подаръци за мъже, абитуриенти, учители и майки. Ще останете доволни, а те ще останат с хубав спомен от вас.

Нашите КЛИЕНТИ

Нашата аудитория е широка заради многообразието, което присъства на магазина ни. Тук всеки може да открие желания подарък.

Освен това голяма част от нашите клиенти са дизайнери със собствена линия дрехи или инфлуенсъри, които искат да дадат на феновете си частица от себе си под формата на мърч.

Това е всичко, вече ни познавате една идея по-добре, така че сте готови за вашата първа поръчка. В тази връзка:

Защо и как да се свържете с нас?

Свържете се с нас, за да обсъдим вашата идея и да я превърнем в реалност. Може да позвъните на телефон 0899 86 7491, да пишете посредством Вайбър или Месинджър или на имейл office@projectstudio.bg.

Къде се намираме?

В онлайн пространството можете да ни намерите навсякъде – инстаграм, фейсбук, а скоро и в тикток! А

Имаме разбира се и физически адрес, където също сте добре дошли – гр. Русе, ул Гладстон №1

Как можем да си сътрудничим?

Насреща сме да работим с почти всякакви дизайни и идеи от ваша страна, ще се радваме да сме ви полезни по каквито начини можем.

Категории