Персонализирана тениска

Как да си поръчаме тениска с персонализиран печат?

Чудите се как да си поръчате някой от нашите продукти в магазина, но също така искате той да бъде изработен по ваш собствен дизайн? Нека ви преведем през процеса на поръчване и най-лесна комуникация!

След като харесате даден продукт от нашата колекция, имате вариант да го поръчате по начина, по който го виждате директно през онлайн магазина ни, или ако желаете ние можем да го персонализираме за вас. Ако желаете изцяло нов дизайн, който ние нямаме, можем да го изработим по желан от вас начин.

Как можем да си персонализираме избран артикул?

Това може да се случи по няколко начина в нашия онлайн магазин. В зависимост от това кой е най-удобният за вас метод може да изберете:

  • През контактната форма под всеки артикул или на страница „Контакти“ Всяка от изброените контактни форми разполага с възможност за прикачване на файл и описателно поле, в което можете да ни опишете желаната от вас персонализация.
  • През Месинджър Можете да ни пишете през Месинджър – синьото кръгче в долния десен край на вашия екран
  • Посредством Вайбър Можете да ни пишете директно да на Вайбър на телефона, предоставен по-долу при контактите ни 0899 86 7491.
  • Чрез телефона обаждане Като се обадите на телефон 0899 86 7491. Ние с удоволствие ще ви съдействаме.
  • Посредством имейл Можете да ни пишете на имейл адрес office@projectstudio.bg
Каква информация ни е необходима, за да изработим вашия персонализиран артикул?

При обяснението си би било много полезно и за двете страни да приложите:

  • снимка/ файл (работим най-добре с PNG, CorelDraw и Photoshop);
  • информация за размер, като разполагаме със следните номерации:
  • Информация за цветове (работим с ДА СЕ ДОБАВИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЪЗМОЖНИТЕ ЦВЕТОВЕ );
  • Информация за метода на изработка, като предлагаме печат върху текстил или бродерия.

Тази информация би улеснила комуникацията, а ако изникнат допълнителни въпроси ще ви ги зададем. Моля не забравяйте, че сме тук за да ви съдействаме и да направим идеята ви реалност.

В какъв срок се изработва избрания продукт?

След като получим необходимата информация и потвърдим финалния дизайн в рамките на деня, ние ще започнем изработката на вашата поръчка. Процеса отнема от 2 до 3 работни дни. След това ще изпратим продукта на посочения от вас адрес.

С кои куриерски фирми се доставят продуктите?

Работим с куриерски фирми Спиди и Еконт. Доставката е по ваша преценка до адрес или до офис и се покрива от вас самите, освен в случаите при по-големи поръчки над 99 лв..

Избор на опаковане

Ако избрания от вас продукт е за подарък за  специален човек, можем да  ви предложим опаковка, подхождаща на вашия повод. Ако не, ние ще го опаковаме в нашите брандирани стандартни опаковки и така ще го получите. За нас е важна представителността и вашето удовлетворение, когато получите поръчката си.

Поръчайте отново и вземете код с 10% отстъпка

Ще се радваме да направим повече от един продукт за вас и за това ви даваме промо код с 10% отстъпка от втората ви поръчка.

 

Последвайте ни и в социалните мрежи за още подаръци и изненади!

Категории